Geen producten gevonden...
Gliptone Leather Care

Gliptone - Liquid Leather GT16 Textile & Leather Protector 500ml

Merk: Gliptone Leather Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

GT16 Leather, Nubuck & Textile Protector biedt bescherming tegen morsen en vuil op speciale leersoorten zoals suède, nubuck en aniline, waardoor ze tijd hebben om ze op te vegen. Breng indien nodig twee dunne lagen aan op de bekleding van een nieuwe suite en een dunne laag aan de zijkanten en achterkant. Trek elke zes maanden een zitgedeelte terug. Twee blikjes zouden genoeg moeten zijn om een grote vijfpersoonssuite te behandelen. GT16 Textiel- en leerbeschermer kan ook worden gebruikt als spray op verband om kleding, laarzen, tassen en koffers te beschermen.

 

Pure Aniline: Omdat de kleurstoffen in puur anilineleer niet kleurvast zijn, bieden wij geen “foolproof” reinigingsproduct aan. Puur anilineleer kan er na reiniging vaak slechter uitzien dan voorheen, en hoewel sommige bedrijven reinigingsmiddelen voor pure aniline aanbieden, zijn we op de hoogte gebracht van veel destructieve resultaten.

 

Let op, bevat ontvlambare vloeistoffen en deze fles is op druk. niet in de zon, let op met vuur en niet roken!

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies