Geen producten gevonden...
CarPro

CarPro - Wash & Protect

Merk: CarPro
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Iron.X is een zeer effectief middel om autolak, velgen en ramen te reinigen. Iron.X is speciaal ontwikkeld om op een veilige wijze kleine metaaldeeltjes die zich aan de lak hebben gehecht te verwijderen en zelfs af te breken.Iron.X is ook zeer effectief tegen andere chemische verontreiniging en remstof. Iron.X reinigt diep in de porieën van de lak maar tast de lak niet aan.

 

 

Reset is geformuleerd om de perfecte partner te zijn voor nanogebaseerde sealants en coatings. Reset breekt op krachtige wijze wegvervuiling af terwijl deze mild is het voor het te behandelen oppervlak. Na het wassen laat Reset zich gemakkelijk van de lak afspoelen waardoor er geen zeep residu of siliconen op het oppervlak achterblijven waardoor de beading, sheeting en vuilafstotendheid van de coating weer wordt  hersteld. Doordat de shampoo zeer goed schuimt, ervoor zorgt dat de washmitt gemakkelijk over de lak glijdt en een prima mengverhouding heeft is dit een uitstekende en economische shampoo.

Reset heeft geen toegevoegde glansversterkers, geen polymeren en geen wax. De shampoo heeft een mengverhouding van 1:500

CarPro reset kan tevens prima worden gebruikt als Snow Foam in een foam lance.

 

 

DabDab is een ongelooflijk zachte wash pad, met een speciale mix van lange en korte vezels, voor het veilig verwijderen van vervuiling op gecoate en niet-gecoate auto's.

De binnenzijde van de DabDab washmitt is ontworpen met een stevigere kern die de contouren van de carrosserie maximaal volgt om het contactoppervlak te maximaliseren en de vuilopnemende eigenschappen te verbeteren.
Het dubbelzijdige ontwerp zorgt voor meer wateropname en maakt het mogelijk tijdens het wassen de mitt om te draaien om effectief en veilig verder te wassen.

 

  • Dubbelzijdig
  • Lange en korte vezels
  • Stevigere kern voor een gemaximaliseerd contactoppervlak
  • Afmeting: 21x18cm

 

 

Elixir is een High Gloss Quick Detailer die een geweldig gebruiksgemak combineert met de hoogglans én hydrofobe eigenschappen van de keramische technologie.

CarPro heeft twee producten weten te combineren die ontstaan zijn uit een idee van toegewijde CarPro enthousiastelingen. Het resultaat is een quick detailer met het gebruiksgemak en snelle toepassing van Ech2O, gecombineerd met de glans en hydrofobe eigenschappen van werelds beste keramische Nano technologie van CarPro.

CarPro Elixir is absoluut een fenomenaal product met een geweldige glans, diepte en hydrofobe eigenschappen die tot wel weken merkbaar blijft. Elixir is te gebruiken op alle soorten oppervlakten en werkt volgens het spray and wipe principe. Deze quick detailer laat zich gemakkelijk verwerken in regen en/of zon.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Valma Wash Pack

Wash Pack

€24,97 €20,95
Turtle Wax Wheel Clean Pack

Wheel Clean Pack

€64,93 €58,95
Turtle Wax Wash & Dry Pack

Wash & Dry Pack

€71,92 €65,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies