Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - Yellow Degreaser 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

3D Yellow Degreaser is een sterk geconcentreerde formule die is ontworpen om buitenoppervlakken, met name wielen, banden en wielkasten, veilig te reinigen en te ontvetten. Veilig voor gebruik op alle wieltypen, breekt 3D Yellow Degreaser ook af, ingebakken remstof en andere zware deeltjes voor een complete reiniging. 3D Yellow Degreaser bevat geen zware chemicaliën waardoor het veilig is voor iedereen, overal!

3D Yellow Degreaser fungeert als een alles-in-één plastic reiniger voor banden / wielen / buitenkant. In plaats van 3 verschillende producten voor elk oppervlak te gebruiken, kunt u 3D Yellow Degreaser gebruiken om ze allemaal te verzorgen!

Vanwege zijn krachtige en effectieve reinigingskracht, zou je verwachten dat 3D Yellow Degreaser gevuld is met agressieve chemicaliën, maar eigenlijk is het tegenovergestelde waar. In plaats van schadelijke chemicaliën zoals glycolether EB of zure reinigingsmiddelen, is 3D Yellow Degreaser een 100% biologisch afbreekbare en aardvriendelijke formule die zorgt voor een snelle reiniging.

De vloeibare formule kleeft aan het oppervlak en doet veel van het zware werk voor u! 3D Yellow Degreaser vermindert de noodzaak om schrobborstels te gebruiken tijdens het detailleren. In sommige gevallen kunt u het eenvoudig opsproeien, 3D Yellow Degreaser zijn magie laten werken en afspoelen! Je kunt het vuil en de ingebedde deeltjes van het oppervlak zien weglopen!

 

16. oz = 473 ml

1 gallon = 3785 ml

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »