Geen producten gevonden...
3D Car Care

3D Car Care - BDX Brake Dust Remover 16 oz.

Merk: 3D Car Care
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Als u een product nodig hebt dat weggebakken wordt gebakken op remstof EN uw verf van ijzerdeeltjes ontsmet, dan is 3D BDX Remstofverwijderaar iets voor u. Deze eenvoudige spray-formule breekt gebonden verontreinigingen in de verf of wielen af ​​om een ​​schoon oppervlak achter te laten. 3D BDX verandert van kleur, zodat u kunt zien wat vrijwel onmiddellijk wordt verwijderd. Laat niet gebakken op remstof en overmatig vuil op de weg voorkomen dat uw auto vlekkeloos wordt.

De formule van 3D BDX Brake Dust Remover is sterk genoeg om ijzerdeeltjes van wielen en lak te verwijderen, maar is lang niet zo hard als sommige van de andere heavy-duty wielreinigers die er zijn. De zuurvrije, pH-gebalanceerde formule maakt het de veiligste manier om roest te verwijderen en je wielen volledig schoon te maken. 3D BDX remstofverwijderaar is veilig voor gebruik op metaal, gelakte oppervlakken, aluminium en chroom. 3D BDX remstofverwijderaar is veilig in de carrosserie!

iron remover iron-remover

De chemische reactie veroorzaakt door 3D BDX remstofverwijderaar die contact maakt met ijzerdeeltjes verandert de formeel heldere vloeistof in een diep paars, zodat u weet dat het product presteert. In de meeste gevallen zul je een reactie zien zodra 3D BDX remstofverwijderaar op het oppervlak wordt gespoten!

Het reinigen van je vuile wielen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Zorg ervoor dat u 3D-remstofverwijderaar alleen op koele oppervlakken aanbrengt en niet in direct zonlicht. Spray eenvoudig 3D Remstofverwijderaar op het vervuilde oppervlak en laat het stilstaan. Voor zwaar vervuilde wielen moet u mogelijk een speciale wielborstel gebruiken om hardnekkig remstof te verwijderen. 

Na een paar minuten van verblijf, spoelt u het product eenvoudig af met water en ziet u al die vervuiling en vuil wegspoelen. Je wielen zijn schoon met minimale inspanning van jou.

 

Inhoud 24 oz. = 709,76ml

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
3D Car Care Orange Degreaser 16 oz.

Orange Degreaser 16 oz.

€11,95 €7,75
3D Car Care Yellow Degreaser 16 oz.

Yellow Degreaser 16 oz.

€12,95 €8,50
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »