Geen producten gevonden...
AutoBrite Direct

AutoBrite - TyreGloss High Gloss Dressing 500ml

Merk: AutoBrite Direct
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Autobrite TyreGloss is een naar kersen geurende, glanzende dressing voor banden die een glorieuze glans achterlaat op alle rubberen oppervlakken. 
U kunt het uiterlijk van uw banden bepalen door de producttoepassing.
Breng een beetje aan voor een satijnen afwerking, breng meer aan voor een hoogglansafwerking. 

 

  • Het laat een prachtige afwerking achter op uw banden en is ook nog eens waterbestendig!
  • Tyregloss is een van onze eerste producten die we op de markt voor autoverzorging hebben uitgebracht en veel valeters en detailers zweren er nog steeds bij. 
  • Gebruikt in veel verschillende industriële omgevingen, klaart Tyre Gloss zeker de klus! 
  • Een duurzame bandendressing die een mooie glans achterlaat. 
  • Autobrite Tyregloss kan regelmatig worden gebruikt. 
  • Het product maakt nauwkeurige toepassing mogelijk en minimaliseert het risico dat er een “productslinger” op de aangrenzende carrosseriepanelen wordt geworpen. 
  • Behandelde banden behouden een rijke, glanzende zwarte afwerking die was na was vele weken meegaat.

 

Spuit ongeveer 2-3 sprays Tyre gloss op onze wafelapplicator. Verwerk het product in de wand van de band en zorg ervoor dat het hele oppervlak volledig bedekt is. Dit geeft je een satijnachtige afwerking. Als u een hogere glansafwerking op uw banden wilt, laat de eerste laag dan ongeveer 10 minuten drogen, breng dan nog een paar sprays aan op de wafelapplicator en bedek de band opnieuw volledig, zorg ervoor dat u alle dressing in de markeringen en letters van de band verwerkt muur oppervlak. Laat het drogen en je banden krijgen een mooie, rijke glans die je ook een duurzame afwerking geeft.

Een andere traditionele manier van aanbrengen is het rechtstreeks op de bandwand aanbrengen door Tyregloss te spuiten en het gehele oppervlak volledig te bedekken. Deze methode kan een beetje rommelig worden omdat het product langs het wiel en de band kan lopen. Pak snel je wafelapplicator en veeg de band af, terwijl je het product rond verspreidt. Dan kun je het uiterlijk van je band weer bepalen, van satijn naar hoog. glanzende afwerking.

Tyregloss kan ook worden aangebracht door Tyregloss opnieuw op het oppervlak te spuiten, waardoor de band volledig bedekt wordt. Dan kun je altijd een van onze DBS-borstels gebruiken om het product in de band te vegen en in te werken totdat je het gewenste effect krijgt. U moet hier echter voorzichtig mee omgaan. Overtollig product op de band kan ervoor zorgen dat overtollig product binnen de markeringen van de band blijft zitten en 'productslingeren' veroorzaakt. Zorg ervoor dat u het product in de bandwand verwerkt om dit te voorkomen.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Turtle Wax Tyre Shine 680ml

Tyre Shine 680ml

€22,99 €20,99
Innotec Xpress Tyre Gloss 500ml

Xpress Tyre Gloss 500ml

€21,95 €19,95
AutoBrite Direct DBS Brush Set

DBS Brush Set

€16,95
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies